top of page

Szolgáltatások

A Hungary Eye Investigations évek óta elsősorban külföldi székhélyű cégek és magánszemélyek megbízásait teljesíti, de ugyanazokat a magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítja a magyarországi partnereinek is.

Nemcsak magyarországi cégekkel, magánszemélyekkel kapcsolatban végzünk átvilágítást és nyomozást, hanem külföldön működőkről is, főleg angol, német és román nyelvterületeken lévőkről. Más nyelv, illetve földrajzi területeken a széleskörű, ellenőrzött, megfelelő szakértelemmel és helyismerettel rendelkező nemzetközi partnereink kerülnek bevonásra. Jelentéseineket megegyezés szerint magyar, vagy angol nyelven készítjük a legnagyobb titoktartás mellett.

 

Forduljon hozzánk bizalommal a 'contact' menüpont alatt található elérhetőségeinken keresztül!

A Hungary Eye Investigations brit fő tulajdonosa, szakmai írányítója, több mint 30 éve dolgozik Magyarországon, illetve a középeurópai térség más országaiban. Elöször, mint újságíró (Magyar Rádió, Central European News, AP) tevékenykedett, utána, mint magánnyomozó. Rendelkezik magiszter szintű végzettségekkel (MSc Kriminológia, MA Középeurópai Politika és Társadalomtudomány. Tanulmányait a brit Portsmouthi Egyetem Büntetőjogi Tanulmányok Intézetén (ICJS), a londoni Szláv és Keleteurópai Tanulmáynok Karán (SSEES, Londoni Egyetem), a berlini Humboldt Egyetemen, illetve a Pécsi Tudományegyetemen folytotta. Tagja a Magyar Detektívszövetségnek (MDSZ) és a brit (ABI) nyomozószövetségnek nemzetközi tagja.

A Hungary Eye Investigations a Magyar Rendőrség által kiadott engedéllyel müködik.

bottom of page